Uitnodiging!

Projectkoor: Beroemde Koorwerken

Gemengd zangkoor Euterpe is gestart met een projectkoor. Wie dat wil, kan de komende tijd op maandagavond (gratis) met ons mee repeteren. We stellen onze repetities open voor zangers en zangeressen die mee willen zingen tijdens ons jubileumconcert in november 2022.

Beroemde Koorwerken
Het concert heeft als thema: Beroemde Koorwerken. We zingen een programma vol befaamde (licht) klassieke, vierstemmige liederen. Ons optreden zal worden afgewisseld met enkele muzikale gastoptredens.

Hoe werkt het?
In onze wekelijkse repetities bereiden we ons rustig en goed voor op het concert. We zingen iedere maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur in CC De Boodschap, Nassaulaan 62-64, 5121 BC in Rijen.

Belangstellenden kunnen zich op ieder gewenst moment bij deze repetities aansluiten. Meedoen is gratis en vrijblijvend, maar natuurlijk hopen we dat deelnemers uiteindelijk allemaal zullen meezingen tijdens het jubileumconcert in november. Ons koor bestaat 125 jaar en we hopen dit samen met jullie te kunnen vieren!

Voor wie is het projectkoor?
Hou je van zingen en van (licht) klassiek repertoire? Dan ben je van harte uitgenodigd om ons koor te komen versterken. Iedereen is welkom: man, vrouw, jong en oud. Momenteel kunnen vooral de heren extra versterking gebruiken.

Na aanmelding krijg je meer informatie over het programma en toegang tot de bijbehorende bladmuziek.

Meer informatie / aanmelden?
Voor meer informatie over Euterpe kun je terecht op onze website: www.euterpezingt.nl
Meteen aanmelden? Dat kan via het contactformulier op de website, of per mail naar: projectkoor@euterpezingt.nl

Hopelijk tot ziens op de repetities!