Wij zetten Euterpe op de kaart!

Van zingen word je blij!
Samen zingen kan en mag gelukkig weer. En dat is maar goed ook, want zingen is hartstikke gezond: het is goed voor je lijf, het geeft ontspanning en het maakt je vrolijk. Zingen is een geweldige hobby voor alle leeftijdsgroepen. Nederland telt één miljoen koorzangers die dit met verve uitdragen.

Gratis projectkoor!
Zangkoor Euterpe verwelkomt graag nieuwe zangers om tijdens een reeks open repetities het plezier van zingen te ervaren. We gaan samen aan de slag en repeteren voor ons jubileumconcert dat op 6 november zal plaatsvinden in de kerk in Rijen.

Een gezellige mix!
De komende tijd maken we een gezellige mix van onze eigen koorzangers en de projectzangers die mee willen zingen tijdens ons jubileumconcert. Onze deuren staan wagenwijd open voor iedereen die zin heeft om mee te repeteren. Inmiddels hebben zich al tien projectzangers bij ons aangemeld.

Doe jij ook mee?
Meer informatie is te vinden op onze website www.euterpezingt.nl,  of neem contact op via projectkoor@euterpezingt.nl. Meld je je vooraf aan voor de repetitie, dan zorgen wij dat er een map met bladmuziek voor je klaarligt.

Zet je koor op de kaart!
Onze open repetities zijn onderdeel van de nationale open koren weken, waarin alle Nederlandse koren hun deur openzetten voor belangstellenden. Zo zetten we het samen zingen op de kaart. In de periode van 14 mei t/m 12 juni kun je op een online korenkaart zien waar er allemaal graag gezongen wordt en welk koor jou daarbij het meeste aanspreekt en het beste bij je past. Wij staan ook op de kaart! Zie www.kbzon.nl